+32 (0)479 / 95 80 01info@purebeaty4u.beKleine Bogaardestraat 75 - 9990 Maldegemenkel op afspraakven uw aandacht aub ...
Het verplaatsen of annuleren van een afspraak dient minimum 24 uur op voorhand te gebeuren anders zijn wij genoodzaakt een vergoeding van 50% aan te rekenen.
Dit omdat we het voor u gereserveerde tijdsblok in een kortere tijdspanne niet opnieuw kunnen opvullen.

Betalen kan met bank app - bancontact app - payconiq - cash

ikini
De standaard bikini wax.
Bij deze stijl haal je simpelweg de haartjes weg die zichtbaar zijn tijdens het dragen van een bikinibroekje.
Dus op je bovenbenen en net buiten je bikinilijn, maar ook aan de bovenkant van je schaamstreek zodat de haartjes niet boven je slipje uit komen.
Bij bikini wax wordt de slip aangehouden dus geen reden tot schaamte.

ittle bikini
Deze stijl haalt alle haartjes weg die bij een gewone bikini wax ook verwijderd zouden worden, maar gaat dieper langs de benen en creëert een driehoekige vorm, door aan de bovenkant ook meer haartjes weg te halen.
Dit is geschikt voor de vrouwen die hun schaamhaar willen behouden maar het wel keurig en strak willen hebben.

rench bikini
Bij deze stijl worden alle haartjes van de voorkant verwijderd, waaronder de meer intieme delen en laat alleen een 'landingsbaan' aan de voorkant over.
Deze wax methode haalt geen haartjes aan de achterkant weg, dus deze stijl is perfect voor degenen die een gladde voorkant willen zonder aan de achterkant ook haartjes te verwijderen.

razilian bikini
Deze stijl is vergelijkbaar met de French Wax.
Het verwijdert bijna alle haartjes aan de voorkant en laat een smal streepje of een driehoekje over, maar bij deze stijl worden ook alle haartjes aan de achterkant verwijdert.
Dit is de perfecte stijl bij het dragen van een string als bikinibroekje omdat aan de voorkant en aan de achterkant geen haartjes zichtbaar zullen zijn.

ollywood bikini
Dit is ongeveer zo ver als je kunt gaan wat betreft het harsen van je bikinilijn.
Je moet voor deze stijl gaan als je helemaal geen haartjes meer wilt.
Bij deze stijl wordt namelijk alles, voor en achter, verwijderd.r worden steeds handschoenen gedragen voor volledige hygiëne

Bikini
15,00 €
Little bikini
17,00 €
French bikini
26,00 €
Brazilian bikini
35,00 €
Hollywood bikini
35,00 €